Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.parfumdetoi.eu parfüm shop adatkezelő tevékenységét a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Magyarországon az 1998. évi VI. törvény szabályozásainak megfelelően végzi.

 

A www.parfumdetoi.eu parfüm shop a hivatkozott törvényekben leírtaknak megfelelően kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely személyes adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben a személyes adatokat kizárólag akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul.

 

A www.parfumdetoi.eu parfüm shop vállalja, hogy az adatokat csak meghatározott és törvényes célokra tárolja, attól eltérő módon nem használja fel; az adatok tárolásuk céljával arányban állnak, annak megfelelnek.

 

A www.parfumdetoi.eu parfüm shop mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében a kezelésében álló személyes adatokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé. Kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. A www.parfumdetoi.eu parfüm shop adatvédelmi kötelezettségei a hozzá beérkezett, valamint a szerverein tárolt adatokra és azok kezelésére vonatkoznak. A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a www.parfumdetoi.eu parfüm shop-al kapcsolatos tájékozató-anyagok eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.

Megosztás

Belépés

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!

Partner oldalaink

 

 

 

A szexi női ruhák webáruháza