Szállítási és fizetési információk

A megrendelt termékek kézbesítését a  Sprinter futárszolgálat ill. a Magyar posta(MPL) végzi.

Mint a termékeinknél úgy a termékek kiszállításánál is a minőséget állítottuk be a legfőbb szempontként. Ezért választottuk a Sprinter, MPL futárszolgálatokat.


A megrendelt és raktáron lévő termékeinket 2-5 munka nap alatt szállítjuk ki. Az adott megrendelés napján raktárkészlettel nem rendelkező termékek esetén a regisztrált e-mail címre küldünk értesítőt 24 órán belül a termék várható érkezéséről.A megrendelt termékekről belépést követően a "Rendelések megtekintése" menüpont alatt a "Részletek" linkre kattintva találhat bővebb információt.

A rendelések különböző állapotokkal rendelkezhetnek, melyek az alábbiak közül kerülnek ki:

  • Új rendelés :: Automatikusan ebben az állapotba kerül a rendelés, amint Ön azt leadja.
  • Feldolgozás alatt :: Kollegáink felvették a megrendelést és elkészítik az Ön számára a csomagot.
  • Szállítás alatt :: A rendelés szerint összeállított csomag leadásra került a Sprinter vagy MPL  futárszolgálatnak. Értesítés fog érkezni a várható szállítási időpontról a megadott email címre, valamint a szállítás napján sms-ben is. Jelentheti még azt is, hogy a csomag átadásra került az Ön számára.
  • Teljesítve :: A Sprinter, MPL visszaigazolta számunra a termék sikeres átadását és annak hiánytalan kifizetését.
  • Törölve :: Hibás adat(ok) megadása esetén. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot újra.

A szállítás előtti napon este automatikus email-t küldünk a következő napi szállításról, a csomagszámról, a küldemény teljes összegéről.


A szállítás napján a futárszolgálat SMS értesítést küld, hogy melyik 3 órában várható a küldemény érkezése. Ezért is szükséges, hogy a regisztrációs adatlapon töltse ki a mobil telefonszám megadására szolgáló mezőt.


Az esetleges első sikertelen küldemény kézbesítés esetén a Sprinter, MPL  futárszolgálat értesítőt hagy a kézbesítési címen és az ott szereplő telefonszámon újabb időpontot egyeztethet a futárral. Természetesen velünk is egyeztethet újabb időpontot.


Amennyiben 4 napon belül nem sikerül az újabb időpont egyeztetés vagy sikertelen az újabb kézbesítés úgy megrendelését töröljük, továbbá megvonjuk eddigi kedvezményeit és töröljük a felhasználói fiókját is az adatbázisunkból.


A megrendelt termékek lemondása következmények nélkül a "Feldolgozás alatt" rendelési állapotban lehetséges. Az elállási jogról az Üzletszabályzatban olvashatnak.


A küldemény kifizetése a kézbesítés alkalmával a futárnál történik.


Amennyiben sérült a csomagolás vagy a termék, úgy arról a futárnál lévő jegyzőkönyet ki kell tölteni és egy ügyfélpéldányt megtartani, erről felénk e-malien tájékoztatást küldeni, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkra bejelentést tenni.

 

Kiszállítási áraink:

 

Egységesen 1090ft

Megosztás

Belépés

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!

Partner oldalaink

 

 

 

A szexi női ruhák webáruháza